Matematická soutěž PANGEA 2023

Matematická soutěž PANGEA 2023

Také v letošním roce jsme se účastnili soutěže PANGEA. Matematická soutěž Pangea je určena pro všechny žáky, kteří rádi řeší matematické úlohy. Pangea ale není ledajaká soutěž. Pracuje s reálnými příklady ze života. Soutěže se účastnili přihlášení žáci 4. až 9. ročníku. Nejúspěšnější řešitelé byli oceněni diplomem a drobnou odměnou.

Netradiční atletika

Netradiční atletika

Dne 14. 4. 2023 se v Prostějově konaly týmové halové závody v netradičních atletických disciplínách. Za naši školu závodily dvě družstva, jedno družstvo dívek – Laura Koudelková, Natálie Kalabisová, Ema Umlaufová, Ivana Vařeková, Michaela Zatloukalová a druhé družstvo chlapců – Martin Kučera, Lukáš Koudelka, Marek Mikeš,Tobiáš Pavlík, Daniel Ščudla. 

Velikonoční program v Náměšti na Hané

Velikonoční program v Náměšti na Hané

Ve čtvrtek 30. 3. 2023 jsme s žáky 1. až 4. třídy podnikli výlet na zámek v Náměšti na Hané. Tam nás čekala krátká prohlídka velikonočně nazdobeného zámku, která nás naladila a připravila na blížící se Velikonoce. Součástí prohlídky bylo i kratičké divadelní představení a povídání o velikonočních zvycích a tradicích v hanáčtině.

Muzikál Matilda v Brně

Muzikál Matilda v Brně

V pátek 10. 2. 2023 žáci 8. ročníku navštívili divadelního představní – muzikál Matilda v Městském divadle Brno. Po příjezdu do Brna naše první kroky směřovaly ke Staré radnici, jejíž dominantou je radniční věž, ze které jsme měli krásný výhled na Brno i okolí. Poté jsme se přesunuli na náměstí Svobody k hodinovému stroji, známému pod označením…