Vánoční jarmark

V pátek 7. prosince Vás srdečně zveme na Vánoční jarmark, který se uskuteční od 12:00 hod. v kulturním domě v Brodku u Konice. Od 15:30 hod. se naši žáci představí s písničkami, básničkami a divadelním vystoupením.

Milí žáci, vážení rodiče, přátelé,
budeme si velmi vážit Vaší pomoci – můžete se podílet na organizaci vánočního jarmarku, výzdobě kulturního domu, můžete pomoci při prodeji občerstvení a vánočních výrobků, můžete darovat své vánoční výrobky nebo upečené cukroví k prodeji na stáncích. Výtěžek z Vánočního jarmarku použijeme pro potřeby žáků – hry, sedací vaky, hrací koberce, výtvarné potřeby apod.
Chcete-li nějakým způsobem pomoct, hlaste se u třídní učitelky / třídního učitele Vašeho dítěte, případně u zástupkyně školy M. Francové.


„Kupte si vánoční hvězdu a celé Vánoce Vás bude hřát pocit, že jste pomohli těžce nemocným dětem“,

je motto charitativní sbírky, kterou organizuje Šance Olomouc o.p.s. Letošní výtěžek, který zůstává jako předešlé peníze v regionu, bude využitý na humanizaci dětského hemato-onkologického oddělení v Dětské klinice Fakultní nemocnice v Olomouci, na sociální pomoc rodinám a na financování rekondičních pobytů pro malé pacienty po léčbě.

V letošním školním roce jsme se ve škole společně se zástupci rodičů jednotlivých tříd rozhodli, že tuto sbírku společně podpoříme. 
Na prodej jsou hvězdy v barvě červené, bílé a růžové.
Cena vánoční hvězdy:  velká za 100 Kč, malá za 50 Kč.

Vánoční hvězdy budeme prodávat na VÁNOČNÍM JARMARKU v pátek dne 7. 12. 2018 v kulturním domě v Brodku u Konice.

Kdo má zájem o vánoční hvězdu, může objednávat prostřednictvím emailu francova.skolabrodek@iskola.cz nebo facebooku do 28. 11. 2018.
Do emailu uveďte:

Předmět: VÁNOČNÍ HVĚZDA
1) jméno a příjmení
2) velikost hvězdy: velká za 100 Kč nebo  malá za 50 Kč
3) barva hvězdy: červená, bílá, růžová

Částku za předem objednanou hvězdu zaplatíte při odběru vánoční hvězdy v pátek 7. 12. 2018 v kulturním domě Brodek u Konice.

Nebo na facebookových stránkách školy pište tyto informace do komentáře.

Vánoční hvězda má své stránky: www.vanocnihvezda.eu

VĚŘÍME, ŽE NAŠI SPOLEČNOU CHARITATIVNÍ AKCI NÁKUPEM VÁNOČNÍ HVĚZDY PODPOŘÍTE. DĚKUJEME.

Vánoční hvězda – info (pdf)