Vánoční jarmark 2019

V pátek 6. prosince 2019 Vás srdečně zveme na Vánoční jarmark, který se od 14 hod. uskuteční v kulturním domě v Brodku u Konice.

Přijměte naše pozvání a přijďte s námi posedět v příjemné adventní atmosféře a podpořit naše žáky zakoupením jejich výrobků, v prodeji také další vánoční výrobky zajištěné Kulturní komisí OÚ.

Bohaté občerstvení zajištěno – cukroví, vánoční punč, káva, horká čokoláda a další.

Prodej vánočních hvězd – objednejte vánoční hvězdu a podpoříte tak onkologicky nemocné děti (informace níže).

Ukončení v 18 hod.

Milí žáci, vážení rodiče, přátelé,
budeme si velmi vážit Vaší pomoci – můžete se podílet na organizaci vánočního jarmarku, výzdobě kulturního domu, můžete pomoci při prodeji občerstvení a vánočních výrobků, můžete darovat své vánoční výrobky nebo upečené cukroví k prodeji na stáncích jednotlivých tříd, případně se podílet jinou formou sponzoringu. Výtěžek z Vánočního jarmarku použijeme pro potřeby žáků – hry, sedací vaky, hrací koberce, výtvarné potřeby apod.
Chcete-li nějakým způsobem pomoci, hlaste se u třídní učitelky / třídního učitele Vašeho dítěte, případně u zástupkyně školy M. Francové.

VÁNOČNÍ HVĚZDA

   „Kupte si vánoční hvězdu a celé Vánoce Vás bude hřát pocit, že jste pomohli těžce nemocným dětem“, je motto charitativní sbírky, kterou organizuje Šance Olomouc o.p.s. Letošní výtěžek, který zůstává jako předešlé peníze v regionu, bude využitý na humanizaci dětského hemato-onkologického oddělení v Dětské klinice Fakultní nemocnice v Olomouci, na sociální pomoc rodinám a na financování rekondičních pobytů pro malé pacienty po léčbě.

V letošním školním roce jsme se ve škole společně se zástupci rodičů jednotlivých tříd rozhodli, že tuto sbírku společně podpoříme. 

Na prodej jsou hvězdy v barvě červené, bílé a růžové.

Cena vánoční hvězdy:  velká za 100 Kč, malá za 50 Kč

Objednané vánoční hvězdy budeme prodávat na VÁNOČNÍM JARMARKU v pátek dne 6. 12. 2019 v KD Brodku u Konice.

Kdo máte zájem o vánoční hvězdu, můžete objednávat prostřednictvím emailu francova.skolabrodek@iskola.cz nebo facebooku do 26. 11. 2019.

Do emailu uveďte:

Předmět: VÁNOČNÍ HVĚZDA

1) jméno a příjmení

2) velikost hvězdy:

– velká za 100 Kč nebo

malá za 50 Kč

3) barva hvězdy: červená, bílá, růžová

Částku za předem objednanou hvězdu zaplatíte při odběru vánoční hvězdy v pátek 6. 12. 2019 v KD Brodek u Konice.

Nebo na facebookových stránkách školy pište tyto informace do komentáře.

Vánoční hvězda má své stránky: www.vanocnihvezda.eu