Aktuální informace k období uzavření školy

Vážení rodiče, děvčata a chlapci.

Všichni vyučující Vám zadávají úkoly do zkušebního plánu, komunikují s vámi přes email, řešíte také domácí úkoly a testy na iškole. Mnozí z Vás zodpovědně úkoly plníte, posíláte svá řešení ke konzultaci svým paním učitelkám a pánům učitelům (stačí vyfotit mobilem a poslat). Skvělé, jen pokračujte!

Od některých z Vás však nemají vyučující vůbec žádnou zpětnou vazbu – nereagujete na emaily, neodesíláte zadané úkoly na iškole (pokud jste vyzváni k zaslání). Pokud jste ještě nezačali s úkoly, je nutné se do toho pustit! Nemáte-li přístup na iškolu, okamžitě mě kontaktujte (emailem, telefonicky)! Neobávejte se svým pedagogům sami posílat email, nemusí to za vás dělat maminka nebo tatínek (především žáci 2. stupně by si měli tuto komunikaci sami řešit).

Z některých emailových adres se emaily vrací z důvodu naplněné maximální kapacity schránky – běžte na své iškolácké emailové adresy a zprávy promazejte.

Vážení rodiče, v současné době je na Vás, abyste své děti doma podpořili, dohlédli na ně a případně přinutili k domácímu vzdělávání. Jsme si vědomi toho, že je to pro Vás těžký úkol, snažíme se Vás maximálně podpořit a pomoci. Neváhejte komunikovat s pedagogy svých dětí. Děkujeme!

Z důvodu vyhlášené karantény a opravdu vážné situace nejsou možné osobní konzultace s pedagogy. Využívejte email.

Vážení rodiče,

jestliže potřebujete, aby Vám škola vystavila „ošetřovné„, pište na email zsbrodek@post.cz paní ekonomce. Tiskopis ošetřovného Vám vystavíme elektronicky, svému zaměstnavateli potom přepošlete také elektronicky. 

Prosím, chraňte sebe, chraňte své okolí, dodržujte vydaná nařízení, buďte zodpovědní, noste roušky!

Mgr. Kateřina Dostálová