Aktuální informace ze základní školy

Vážení rodiče,

aktuální situace v naší základní škole je následující:

Od 18. září platí mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví:
– žáci 1. až 5. třídy jsou povinni nosit roušku ve vnitřních prostorách školy, pouze při výuce mohou roušku odložit
– žáci 6. až 9. třídy jsou povinni nosit roušku po celou dobu pobytu ve škole, tedy i při výuce (výjimkou je tělesná výchova, zpěv a hra na flétnu). Dejte, prosím, svým dětem dostatečný počet roušek, aby si propocené a vlhké roušky mohli vyměnit.

Vážení rodiče,
chtěla bych Vaše děti moc pochválit. V pedagogickém sboru jsme se shodli, že Vaše děti jsou velmi ukázněné, zodpovědné a chápající. My pedagogové se snažíme děti uklidnit, vysvětlujeme, snažíme se i o trochu humoru. V žádném případě děti nestrašíme, nevyhrožujeme a nepeskujeme, pokud si zapomenou roušku nasadit.

Všem Vám rodičům (pokud jste svůj email poskytli) přišel email s přístupovými údaji do nového informačního systému Edookit. Prosím, aktivujte svůj účet, sledujte informace v Edookitu. Pokud Vám email nepřišel, případně máte problémy s přihlášením do Edookitu, kontaktujte mě.

Třídní schůzky
Během následujících dnů Vám prostřednictvím Edookitu přijdou informace od třídní učitelky Vašeho dítěte – tyto informace budou nahrazovat třídní schůzky.
Třídní schůzky se konaly pouze v 1. třídě a v 6. třídě. V ostatních třídách vzhledem k situaci proběhnou třídní schůzky formou předání informací. Vážení rodiče, neváhejte kontaktovat pedagogy Vašeho dítěte, pokud máte nějaké dotazy – použijte školní informační systém Edookit.

Mgr. Kateřina Dostálová