Vánoční jarmark 2022

V pátek 9. prosince 2022 Vás srdečně zveme na Vánoční jarmark, který se od 15 hod. uskuteční v hlavní budově Základní školy v Brodku u Konice.

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Přijďte si užít adventní atmosféru s cukrovím a punčem, zazpívat si s našimi žáky koledy. Připravujeme i krátká vystoupení v jednotlivých třídách.

Prodej vánočních hvězd – objednejte vánoční hvězdu (informace níže).

Ukončení v 18 hod.

Milí žáci, vážení rodiče, přátelé,
budeme si velmi vážit Vaší pomoci – můžete se podílet na organizaci vánočního jarmarku, výzdobě tříd, můžete pomoci při prodeji občerstvení a vánočních výrobků, můžete darovat své vánoční výrobky nebo upečené cukroví k prodeji v jednotlivých třídách, případně se podílet jinou formou sponzoringu. Výtěžek z Vánočního jarmarku použijeme pro potřeby žáků – hry, sedací kostky a vaky, hrací koberce, výtvarné potřeby apod.
Chcete-li nějakým způsobem pomoci, kontaktujte zástupce rodičů za Vaši třídu, případně třídní učitelku Vašeho dítěte.

VÁNOČNÍ HVĚZDA

Cena vánoční hvězdy (pouze červená): velká za 120 Kč, malá za 60 Kč.

Objednané vánoční hvězdy budeme prodávat na VÁNOČNÍM JARMARKU v pátek dne 9. 12. 2022 v Základní škole v Brodku u Konice. Zakoupením vánoční hvězdy přispějete na společně vybraný charitativní projekt.

Kdo máte zájem o vánoční hvězdu, můžete objednávat prostřednictvím emailu marcela.francova@zsbrodekukonice.cz nebo na FB do 27. 11. 2022.

Do objednávky uveďte:

Předmět: VÁNOČNÍ HVĚZDA

1) Vaše jméno a příjmení

2) velikost hvězdy (velká za 120 Kč nebo malá za 60 Kč) a počet kusů